Най-играните мачове за днес

В тази страница вие може да се информирате за Най-играните мачове за днес. Това е информация, която любителите на футболните залози всеки ден търсят. Най-играните мачове за деня показват какво очакват голям процент от хората. Дали вие ще им се доверите или ще избегнете най-залаганите мачове за днес, зависи единствено от вашата преценка. По-долу в таблицата с най-играните мачове за днес ние ще ви покажем на кои срещи се залага най-много през деня.

Час Двубой Прогноза Коеф.
21:45 Тотнъм – Реал Мадрид Х2 1.40
21:45  Борусия Дортмунд – АПОЕЛ 1 1.10
21:45 Ливърпул – Марбиро 1 1.20


В таблицата с най-играните мачове за днес вие може да видите информация за началния час на срещата, каква е най-залаганата прогноза и коефициенти. Най-често най-играните мачове са с ниски коефициенти. Хората търсят залози на сигурни и почти винаги те залагат на големите отбори. Това в много случаи води до печеливши залози като например колонка от 3-5 мача може да ви донесе един добър общ коефициент и вие да спечелите. Но понякога тези сигурни залози не излизат и така хората губят, а букмейкърите печелят. Специалистите по футболни залози се разграничават от това да играят топ мачовете всеки ден, защото е редно понякога да има изненада и да не излиза очакваната прогноза.

Как получаваме информация за най-залаганите мачове за днес?

Някои букмейкъри предлагат информация за това кои са най-играните мачове всеки ден. Ние единствено ще ви показваме кои са тези срещи без допълнителен съвет дали да ги играете или не. Ако прогнозата ви се стори добра и не е с коефициент по-нисък от 1.50, то донякъде си струва да опитате. Но на ниски коефициенти от порядъка 1.10-1.20 няма смисъл да се залага, освен ако не сложите голяма сума от около 500 лева, за да имате все пак добра печалба. Но пък всяка прогноза крие своя риск и така вие може да загубите доста пари, очаквайки пет пъти или повече по-ниска печалба.

Най-играните мачове за днес почти винаги са за залог краен изход. Голяма част от топ залозите за деня са 1-ци, тъй като хората обичат да залагат на домакински победи, особено когато единият отбор има голямо предимство. В нашата страница за най-залаганите срещи на футбол всеки потребител може да проверява дали и неговите залози са според очаквания на масата любители на спортни залози. Така може да имате реална преценка дали вашите очаквания са сходни с тези на ентусиастите на футболни залози.